Heerlijk uit eten bij Restaurant DuinzichtCulinair genieten in Ouddorp

Reserveer een tafel

Over Restaurant Duinzicht

Restaurant Duinzicht in Ouddorp is een hoog aangeschreven en alom bekend à la carte restaurant. U kunt genieten van culinaire hoogstandjes en regionale specialiteiten die met liefde voor het vak worden bereid. Voor een perfecte smaakbeleving wordt u geadviseerd voor bijpassende wijnen.

Bistro en terras

In de bistro met bar kunt u terecht voor een kopje koffie met gebak, een uitbreide lunch of een smaakvol diner. Ook op het terras kunt u genieten van diverse hapjes en drankjes.

Openingstijden

  • Ontbijt (ma-vr): 06.30 - 10.30
  • Ontbijt (za-zo): 07.00 - 11.00
  • Lunch: 12.00 - 16.00
  • Diner: 16.00 - 21.30
     

Bekijk de restaurantwebsite

Acties & Evenementen 

 

 

 

 

 

Klassieke Wildstoof - €19,50,- p.p.

01 november 2017 - 30 november 2017
De gehele maand november geniet u bij Fletcher Hotels van een heerlijk klassieke wildstoof met rode kool en stoofpeer voor maar €19,50.

Combineer de wildstoof met een bijpassend Bavaria Bock biertje voor €23,-.

Reserveren

 

 

  

 

 

 

 

 

Exclusief: Bioscooparrangement voor €25,- p.p.

01 oktober 2017 - 30 november 2017
Humor, romantiek en ouderwetse gezelligheid: u wordt feestelijk ontvangen met een glas Fletcher’s Bubbels, waarna u geniet van een uitgebreide High Tea. Klets ongestoord bij onder het genot van een heerlijke kop thee met zoete en hartige lekkernijen en laat u in de watten leggen met onder andere muffins, bonbons, koekjes, sandwiches en natuurlijk onbeperkt thee of koffie. Na deze gezellige middag ontvangt u de bioscoopkaartjes voor de nieuwste feelgood romcom van Hollandse bodem: WEG VAN JOU, met Katja Herbers in de hoofdrol. Het wordt een onvergetelijke dag!

Reserveren

 

 

 

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.